Parmaksız Eldiven Modelleri

Parmaksız Eldiven Modelleri
Eldiven” denilip geçilmemeli ve kışın üşümemizi önleyen yazın aksesuar gibi kullandığımız eldivenlerin hayatımızdaki yeri çok büyüktür. Çok kullanışlı bir eldiven türü olan yarım parmak eldivenler; günlük hayatta rutin olarak gerçekleştirdiğimiz hiçbir işe engel olmaz. Parmakların dışarıda olmasından dolayı, tüm işler kolaylıkla yapılabilir.
Örgü parmaksız eldiven yapmak hem çok az örgü ip isteyen, hem de kolayca örüp tamamlayabileceğiniz yapımı oldukça kolay bir örgü türüdür. Özellikle örgüye yeni başlayanlar için parmaksız eldiven yaparak kendilerini örgü konusunda geliştirebilirler. Şişle yapılan eldivenlerden kendinden renkli iplikler yardımıyla değişik bir görüntü elde edebilir ya da motifli bir eldiven tercih edebilirsiniz. Yapılış şemalarını takip ederek kolayca parmaksız eldiven yapabilirsiniz, kış aylarında ısınmak için bu şık eldivenlerden sizde kendinize örebilirsiniz. Kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan eldivenler, insanların kişisel zevklerine göre değişik renk ve desende olmaktadır.İğne oyası,tığ işi veya şiş ile modeller deneyebilirsiniz.
Günümüzde dokunmatik telefonların üretilmesiyle birlikte, parmakları kesik eldivenler daha çok kullanılmaya başlanmıştır, çünkü dokunmatik telefonlar, eldivenin içindeki parmağı algılayamadığı için işlev gösteremez, bundan dolayı birçok mağaza ve bayan kesik eldiven üretmektedir.
Bazende tarz olsun diye deriden veya kumaştan kesik eldiven modelleri tercih eden kişiler olabiliyor.Örgü yarım eldiven modelleri için sitemizden örnek alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Penye İpten Örgü Puset Nasıl Yapılır?

BEBEK ÖRGÜ YELEK DETAYLI ANLATIMLI,RESİMLİ YAPILIŞI

Yakadan Başlamalı Bebek Yeleği