LÜKS DUVARA MONTE CİBİNLİK DEMİRİ

duvar cibinlik demiricibinlik demiriDUVARA MONTE CİBİNLİK DEMİRİ-LÜKS MODEL
DUVARA MONTE CİBİNLİK DEMİRİ MODELİ
Yatak Odası,Genç Yatak ve Bebek Beşiği İçin Cibinlik Demiri
Duvara dübel yardımıyla vidalarıyla sıkıştırılır. Cibinlik demiri duvarda,yatak başında cibinlik' in durmasını sağlayan aparattır.Cibinlik demiri,gövde boru,uç kısmı yuvarlak palstik malzeme ve duvara monte yeri mevcuttur.Krom kaplama ve sarı kaplamalı,borulu yeni cibinlik demiri modeli üç parçadan oluşmaktadır.Duvara monte aparatı,duvar cibinlik demiri ve baş kısım yuvarlak kısımdır.Cibinlik demiri sağlam malzemeden ve sağlık şartlarına uygun olarak üretilmiştir.
 
Evimizin,çardak veya yataklarımızın başına ,isteğe göre tekli,ikili ve üç cibinlik demiri ile kullanılabilir.Görselimizde üç adet duvar cibinlik demiri ile birlikte kullanımıştır.Cibinlik demiri dekor amaçlı kullanılabileceği gibi,sineklerden korunmak içinde tercih edilebilir.
Cibinlik Demiri;
45 cm boyunda olup uç kısmındaki topuz farklı renklerde tercih edilebilmektedir.Cibinlik demiri toptan ve perakende olarak güven bebe 02126289426 nolu telefondan sipariş edilebilir.Krom renkli ve sarı olarak üretilmiştir.Cibinlik demiri sağlam malzemeden üretilmiştir
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Penye İpten Örgü Puset Nasıl Yapılır?

BEBEK ÖRGÜ YELEK DETAYLI ANLATIMLI,RESİMLİ YAPILIŞI

Yakadan Başlamalı Bebek Yeleği