BEBEK ÖRGÜ HIRKA

                                               BEBEK ÖRGÜ HIRKA MODELLERİ

Bebek Örgü Hırka
Örgü Elbise
BEBEK ÖRGÜ MODELLERİ
Erkek ve kız  bebek örgü elbisesi örülmüş örnekler ve resimler sunmaktayız

Hırka nasıl örülür? Bebek örgü hırkaya nerden başlanmalı? Gibi soruların cevabı öncelikle; örgü örmek istediğimizi ve bu  istek için araştırma yapmamız gerektiğini gösterir. Bu araştımanıza internet yardımcı olacaktır . www.cibinlikdemiri.com sitemizde resimli ve anlatımlı örgü modelleri ile kolayca örgü örebilirsiniz,ayrıca resimleriniz ve videolarınız varsa burdan paylaşabilirisniz
Annelerimiz için örgü hırka modelleri sunduk ; Bazıları iğne oyası bazıları tığ işi,bazıları ise şiş ile örülmüştür
Örgü battaniyelerde rokoko ve ya çiçek desen kare desen göz nuru ile sanata dönüşüyor
Örgü bebek hırkası çokta şirindir, değil mi? Bebeklerimiz için bir şeyler örmekten zevkli şey var mı zaten? Birbirinden şirin örgü bebek battaniyesi modelleri için doğru yerdesiniz. Bebek battaniyesi araması da yapmalısınız bu arada.Örgüde kullanılacak ipi sizin seçmeniz ve zevkinize göre işlemeniz anne adayları için ayrı mutluluk olacaktır.Öncelikle ; örgü örerken tığ,şiş veya iğne batması kazalarına karşı azami dikkatli olunarak örülmelidir.
Örgü Nasıl Yapılır? Örgü örerken nelere dikkat etmeliyiz?Bebek örgü battaniyesine çiçek deseni,gemi desen,hayvan figürü yapılışı için sitemizi takip edebilirsiniz.
Örgü kalitemiz, örgümüzün gevşek veya sıkı oluşuyla çok yakından ilgilidir. Bu nedenle örgü örerken iplik gerginliğine mutlak surette dikkat etmek; çok gevşek bırakmamak veya çok sıkmak gereklidir.Örgünün kalitesi; hem kullanılan ipliğe hemde ören kişiye bağlıdır.
Resimli  ve anlatımlı bebek örgü  Bebek Örgü Modelleri Kız bebekler için elde örülmüş,örgü şapka,bere,bandana ve elbise modelleri Tığ,şiş ve farklı örgü teknikleri ile en kaliteli iplerle örülmüş örgü örnekleri Anne adaylarının evde örebileceği,örgü anlatımlı örgü görselleri Amacımız bizim beğendiklerimiz sizinde beğenebileceğiniz modelleri paylaşmaktır.
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Penye İpten Örgü Puset Nasıl Yapılır?

BEBEK ÖRGÜ YELEK DETAYLI ANLATIMLI,RESİMLİ YAPILIŞI

Yakadan Başlamalı Bebek Yeleği